چند درصد مردم ایران از فیلترشکن استفاده می‌کنند؟ ترک اینترنت چه تأثیری بر سلامت مغز می‌گذارد؟ استفاده ابزاری از زنان در ایتا ممنوع شد نحوه پیدا کردن اکانت اینستاگرام با شماره تلفن: روش‌ها و نکات آیا طراحی دوربین آیفون ۱۷ پرو تغییر می‌کند؟ ویدئو | اولین ویدئو نگاه نزدیک به گلکسی S25 اج و جزئیات آن فاش شد! رونمایی از خودرو پرنده‌ای که قابلیت نشست و برخاست عمودی دارد + فیلم همه چیز درباره گروک ۳، به‌روزترین هوش مصنوعی جهان + مقایسه با مدل‌های دیگر جنگ هوش مصنوعی آمریکا و چین داغ‌تر شد رونمایی از تراشه محاسباتی کوانتومی جدید شرکت مایکروسافت رونمایی از یک ربات انسان‌نمای ترسناک با شباهت بی‌نظیر به انسان + ویدئو استفاده از هوش مصنوعی Grok ۳ برای مدت کوتاهی رایگان شد اوپو فایند N۵، باریک‌ترین گوشی تاشوی جهان، معرفی شد + مشخصات و قیمت مدیر عامل شرکت مخابرات ایران: زیرساخت‌های اطلاعاتی کشور با محوریت هوش مصنوعی توسعه می‌یابد توکن پای نتورک (Pi coin) لیست شد + قیمت اولیه بسته حمایتی جدید مجلس برای دانش‌بنیان‌ها | ۸۰۰ هزار میلیارد تومان گردش مالی واحد‌های فناور کشور چالش‌های هم‌افزایی علم و ثروت ویدئوی کامل معرفی iPhone ۱۶e، ارزان‌ترین گوشی اپل مقایسه مشخصات آیفون ۱۶E و آیفون ۱۶ + قیمت آیفون ۱۶E رونمایی شد + ویژگی‌ها و مشخصات خودرو صفر و کارکرده به محصولات دیجی کالا اضافه شد
سرخط خبرها

نگاهی به شماره اکتبر نشریه Web User | همه مقتولان گوگل

  • کد خبر: ۴۶۶۳۱
  • ۲۳ مهر ۱۳۹۹ - ۱۱:۲۴
نگاهی به شماره اکتبر نشریه Web User | همه مقتولان گوگل
Web User با استفاده پرتعداد از سنگ قبر‌های نمادین که درون آن‌ها آیکن سرویس‌ها و خدمات مختلف شرکت گوگل نمایش داده شده‌اند همراه با تیتر «کشته‌شده به دست گوگل» تلاش کرده است نشان دهد غول دنیای مجازی در راه رسیدن به نقطه‌ای که امروز در آن ایستاده، سرویس‌ها و خدمات بسیاری را قربانی کرده است.
نجفی | شهرآرانیوز - طرح روی جلد شماره اکتبر نشریه Web User با طرح‌هایی که تاکنون از نشریات دنیای فناوری سراغ داشتید تفاوت بسیاری دارد. Web User با استفاده پرتعداد از سنگ قبر‌های نمادین که درون آن‌ها آیکن سرویس‌ها و خدمات مختلف شرکت گوگل نمایش داده شده‌اند همراه با تیتر «کشته‌شده به دست گوگل» تلاش کرده است نشان دهد غول دنیای مجازی در راه رسیدن به نقطه‌ای که امروز در آن ایستاده، سرویس‌ها و خدمات بسیاری را قربانی کرده است.
 
ویلیامز، گزارشگر نشریه، در این باره می‌نویسد اگر همچنان دلتنگ پیکاسا (سرویس تصاویر) و گوگل‌ریدر (ابزاری برای گردآوری متون) هستید، باید بدانید سرویس‌دهنده‌های رایگان و متنوع زیادی همچنان آماده سرویس‌دهی هستند. پرینتر ابری گوگل، پخش‌کننده موسیقی، گوگل‌هنگ‌اوت، گوگل‌تریپ (سفر) و گوگل‌وان‌تودی (نرم‌افزاری برای کمک‌های عام‌المنفعه) از سرویس‌هایی هستند که در این سال‌ها گوگل توسعه و خدمات‌دهی آن‌ها را متوقف کرده است.
 
Web User خبری را نیز به نقل از فعالان حقوق کودکان، استادان دانشگاه و برخی نمایندگان مجلس در بریتانیا منتشر کرده است که با امضای نامه‌ای سرگشاده به غول‌های دنیای فناوری درخواست کرده‌اند از داده‌کاوی و هدف‌قرارگیری کودکان کوچک‌تر از ۱۳ سال در فضای مجازی خودداری کنند. گوگل، فیسبوک، آمازون، مایکروسافت و اپل متهم هستند با درگیر کردن زودهنگام کودکان با مسائل دنیای بزرگ‌سالان، کودکی آن‌ها را به یغما می‌برند. در دنیای امنیت نیز به‌روزرسانی iOS۱۴ موجب خشنودی فعالان فضای وب شده است. با وجود اینکه هنوز زمان زیادی از عرضه این نسخه سیستم عامل IOS نمی‌گذرد، اما در همین زمان کوتاه کاربران شاهد ایراد‌ها و مشکلات امنیتی مختلفی در آن بودند. در این به‌روز‌رسانی امنیتی، در صورت فعالیت دوربین، یک دایره سبز و در صورت فعالیت میکروفون، یک دایره نارنجی‌رنگ روی صفحه نمایش ظاهر می‌شود تا به کاربر هشدار دهد گوشی/دوربین گوشی فعال شده است.
 
 
 
برای دانلود این شماره روی لینک زیر کلیک کنید:

 
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->